lite av varje

Måste man alltid vara så perfekt?

Nej, jag tycker inte det. Livet består av så mycket. Jag sitter nu i skrivande stund och konstaterar att det var längesen jag skrev något i min blogg, men som egen företagare har i alla fall inte jag så mycket tid över. Jag klagar inte, jag har själv valt detta. Jag önskar i bland att dygnet hade fler timmar och att jag var några år yngre.

Det är så otroligt mycket som hänt i mitt liv de senaste fem månaderna. Från att tagit ett beslut att lämna ett arbete till att starta en resa och starta eget företag i en bransch där jag aldrig verkat i. Alla dessa möten och alla dessa beslut som jag måste ta. Jag vill verkligen att det ska gå bra, ibland får jag tänka siffror och ibland måste jag tänka med hjärtat och följa min magkänsla.

Jag måste även skapa en bra arbetsmiljö, ge mina anställda ansvar och tro på dem. Jag måste också sköta allt med pappersarbete. Jag måste ifrågasätta mycket och inte vara allt för godtrogen.

Jag ska också hinna med min nära och kära, få lite egentid att göra sådant som jag tycker om. Jag har många tankar och funderingar om livet och ibland önskar jag att det fanns en app som tog upp alla dessa tankar och skrev ner dem till mig.

En perfekt yta kan dölja något, en lite ruggig yta kan dölja något fint och innerligt.

Idag fick jag lite tid över till att fota en vän som har fullständig koll på mig. Idag var ytan allt annat en finslipad, lite så där soft och avslappnat eller bara sig själv. Inga sparsmakade rörelser utan bara sig själv, precis som vi kan se våra barn vara innan de blir stöpta i en form och ska anpassas och absolut inte ta ut svängarna.Postat 2013-05-01 20:15 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera