lite av varje

Har liksom kommit av mig en aning...

Ja, har inte varit så flitig med bloggandet, känns som jag inte har tid att skriva, men det har jag egentligen, problemet är kanske att jag inte gör det helt enkelt. Tänker gör jag nämligen och det i massor. Det ska jag minsann skriva om och sen blir det inge mer. Jag funderar endel över bloggandet och Facebook bla..jag är lite fast i det för tillfället och inte vet jag riktigt varför. Jo, visst är det ett bra sätt att hålla kontakt och knyta nya kontakter men vad är det de flesta skriver där, små notiser om vad det gör, vad de ska göra osv...Allt är så mysigt och hemtrevligt och alla är så duktiga. Vad är det för behov vi tillfredställer med det, vill så gärna synas och höras. Jag vill absolut inte hacka på Facebookandet , jag tycker själv att är skoj. Men jag funderar lite över fenomenet.

Jag har faktiskt hittat gamla vänner och fått kontakt med dem och det är skoj. Det är barndomsvänner och gamla klasskompisar. Har även delat med mig en del gamla roliga foton. En vännina till mig började facebooka och fick kontakt med ett antal halvsyskon, som hon antagligen aldrig annars hade fått kontakt med. Har en kusin i Finland som jag tidigare inte haft någon direkt regelbunden kontakt med, nu har vi det ett par gånger i månaden minst.

Har även kommunens kommunalråd bland mina vänner fast jag inte känner henne så kan jag  läsa vad hon pysslar med och har då halkat in på hennes blogg och nu kan jag läsa om vad som händer i politiken och det är faktiskt intressant, funderar nästan på att engagera mig i poltiken. Det är lite av dominoeffekt, det ena leder till det andra.

En annan vännina till mig var rätt så nere och jag var och hälsade på henne och tipsade om facebook och när jag ändå var där visade jag henne litegrann och efter en tid så tackade hon mig för att jag tipsat henne och sa att hon mådde betydligt mycket bättre och nu har hon köpt kamera eftersom hon vill dela med sig bilder.

Idag fick jag förresten veta att jag vunnit en fototävling här på hemmaplan och jag visste inte riktigt att jag deltog i tävlinge, bilden kommer att publiceras i en lokal turistkarta.

HejPostat 2010-03-04 17:26 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera