Skriv i gästboken
1 2 3 ... 6 Nästa 
Maria Olsen

Marols   
2015-03-03 08:09

Hej!
Kan du kolla i mailen du har kopplat till Fotosidan? :-)

/Maria



Dr Camera   
2012-10-30 15:32

Hej Pia-kristina

Jag tackar för din inbjudan men vill inte göra detta då det inte överensstämmer med mina tankar kring denna webplats kring yrkesliv. Jag hör gärna av dig vad gäller andra frågor och hoppas att jag kan tillmötesgå dig i något annat sammanhang!
Hälsningar Dr Camera
Svar: Det är helt ok! Tack !

Tom Boistrup

Bugz   
2011-12-16 00:15

Jag kan inte bara få nog av bilder som bjuder
på lite mystik, bara älskar dom.
Hörvik är jag lite till o från hos Tony
på Kajutan, kanske stöter vi ihop nån gång
när vi fotar däromkring.

Hans Klinga

malmön   
2011-06-02 16:04

Hej Pia-Kristina. Skriver några rader till dig för att besvara din fråga, om vi ev. kommer att besöka Hörviken i sommar. Tyvärr så vet jag inte om Elisabeth har beställt någon stuga i Asarum. Hon brukar hyra en stuga vid Långasjön. Hon kommer hit nu på fredag eller lördag, då universitetet stänger sina portar, så efter detta vet jag bättre.. Skönt för henne att slippa studenterna en tid.... Har varit några gånger till Lappugglorna. B-O.Birgersson FS, som bor i din närhet var här under två dagar, och fick litet bilder av ugglorna med sig hem. De har varit litet svåra att komma åt med kameran i år, så jag är så glad att han lyckades. Det är ju en ganska lång resa från Listerlandet ända upp hit. Vi åker den 12 juni till Gotland, och stannar där under två veckor. Köpte mera minne åt mig, så att jag klarar mig under två veckor. Har nästan 40 GB totalt, så det borde nog räcka. Mvh / Hans

Björn Jansson

Bjuk   
2011-02-27 11:42

Hej Pia-kristina!
Jätte roligt att Du valde min bild av en häger till Dina favoriter. Tycker det är lite speciellt med dessa "favoriter". För mig är det ofta bilder som inspirerar och motiverar mig att söka efterlikna eller jobba mot. Lite att "En sådan bild vill jag också kunna fånga". Fast det kan också vara så enkelt att jag bara tycker det är en riktigt bra bild förståss ;-)
Vilken motivering Du har till Dina val kan jag ju bara gissa. Men det är mycket fina bilder Du valt ut bland dina favoriter, så jag tillåter mig själv att känna mig (Bilden) som just lite utvald att få ingå i ett så fint sällskap. ;-)
Ha det så gott!
Mvh
/Björn

Astor Österholm

Astor Österholm   
2010-11-26 14:24

Hej Pia
Va kul att du har kikat på mina bilder och album
Det glädjer mig mycket
Ha en bra dag
Mvh // Astor.

Håkan Carlander

Håkan1   
2010-11-01 12:33

Hej Pia
Ja vi jobbade ihop för många års sen , trevligt att vi har samma hobby . Jag får bättra på min profil.
Jag har just gått en fotokurs jättekul , hoppas vi hörs

Håkan

Rauni Melin

RHelena   
2010-10-25 21:08

Vad skoj att det var just du som var på plats när jag hämtade bordet i Gallerian! Fina bilder du har förresten där inne, trevlig butik/galleri annars också! Det är högst sannolikt att jag tittar förbi vid tillfälle, vi håller till på Listerlandet på somrarna och lite även på vårar och på höstar med. Närmare bestämt bor vi i Hällevik då, men orterna runtomkring brukar få ett och annat besök av oss med. Trevlig fortsättning på hösten!

Tomas Andersson/F

tandersson   
2010-10-16 14:33

Hej
Kul att du valt min bild på Mickel som en favorit.
Ha en bra dag.
Tomas

Johanna Ohlsson

Ellionora   
2010-10-08 06:44

Hej.

Vad kul att du skrev i min blogg, folk läser- men så försiktiga med vad de ska svara, speciellt när det gäller ren och skär komplimang till alla. Tycker som jag skrev, TACK, för att ni finns. Och härligt att du svarade.

Mvh Johanna

1 2 3 ... 6 Nästa 

Hemsida

www.kapica.dinstudio.se...

Epost