lite av varje

Vem har gått med alla dessa skor?

Det kan man undra? Gick en runda längs stranden i dag med en vännina. Det börjar kännas vår i Hörvik. I år har jag sluppit snö, tillbringade två veckor i januari i Mexico. Under dessa två veckor var det vinter och kraftiga vindar i Hörvik. Havet har bråkat och det såg jag idag. Massa skräp har belägrat stranden. På ett ställe har havet trängt upp ovanligt mycket. Vi stod där och betraktade en stund och helt plötsligt såg vi skosulor både här och där. Vi plockade upp dem och la dem på ett ställe. Alla dessa på bilden plockade vi ihop på en radie på ca två meter.

Jag blir lika förundrad och betänksam när jag ser detta som när jag ser övergivna platser .

Vilka har gått med dessa skor och varför har de hamnat i havet?Postat 2014-02-23 00:33 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Somliga går med trasiga skor

andra har inga alls. Mina är nu lite trasiga efter att trampat omkring i rasande fart och försökt hålla i gång en verksamhet som dessvärre inte blev så bra som jag hoppats. Jag har säkert gjort en del felbedömningar. Men en sak vet jag säkert och det är att viljan fanns och jag trodde verkligen att det skulle ge bättre resultat. Men...

Som jag har grubblat och vänt och vridit på allt och undrat varför och vad det var som hände. Någonstans har jag glömt mig själv och jag har kämpat. Alla dessa människor jag mött och allt ansvar jag haft.

Jag ville verkligen och jag trodde. Men nu är jag ett projekt rikare, en erfarenhet rikare. Nu är jag på väg in en ny fas igen. Först lite återhämtning.

Sen går jag kanske rak i ryggen igen. Jag ska inte skämmas inte anklaga mig själv.

Jag har alltid tyckt att det är viktigt att följa sitt hjärta men just nu önskar jag att hjärtat hade varit lite mer konstruktiv.

Har upplevt så mycket positiv men mycket ruttet också.

Men jag lever.Postat 2014-02-12 23:21 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera