lite av varje

Blicka framåt eller bakåt?

Det är frågan det? I bland infinner sig stunder eller tom perioder av eftertänksamhet. Livet rullar på men så händer något som får en att stanna upp. Eller har det kanske med åldern att göra? Jag har nu snart rusat på i ett års tid. Jag valde att ge mig in i en värld där jag aldrig tidigare befunnit mig rent yrkesmässigt. Jag har gjort många upptäckter som ibland gjort mig förvånad och jag har även tänkt och känt att jag nog varit ganska naiv många gånger förr, nästan känt mig lite dum över det. Men jag har också upptäckt vilken styrka man kan besitta då man är tvungen och då man inte kan lasta över på någon annan. När mycket hänger på mig.

I stunder av eftertänksamhet försöker jag att hitta en röd tråd genom mitt liv, vad är det som driver mig, vad är jag för person egentligen. Hur uppfattar andra mig och hur uppfattar jag mig själv. Är den bilden samstämmig? Spelar det någon roll?

Vad är viktigt för mig? Ska hjärtat få bestämma eller ska hjärnan få styra ? Eller är en balans det bästa? Många frågor.

Ska jag se ljuset och morgondagen som en utmaning? Gå framåt och blicka framåt men ibland vända blicken bakåt för att konstatera att jag faktiskt skapat min egen historia och den är min egen.

ÄrPostat 2013-09-24 21:13 | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera