lite av varje

Pierinas flytt..

Då har Pierina kommit till Blekinge från Göteborg. En transport som gick så bra, inga kontigheter alls. Min man hade planerat och t.o.m tillverkat ett ok för ändamålet. Henrik körde lastbilen och lyfte kranen, gick som en dans, lugn och sansad, är så stolt över honom.

Det var en känslosam dag för säljarna eftersom båten varit i deras ägo sen den byggdes.

Nu står hon i ett garage och det slipas flitigt. Ska sanningen fram så ser jag inte mycket av min man numera. Häromdan skulle jag ta några bilder på arbetet och upptäckte att jag tänkt helt fel, nytt objektiv och ny blixt, blev nog för mycket och snurrade till det för mig. Men några bilder blev ok.

PiaPostat 2009-11-20 10:55 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Springer av ren ilska...

Ja eller vad det nu kan vara, något är det med mig. Mycket att göra och dagarna rullar på och fungerar lite som en robot. För mig är det varje år ett långsamt faväl av sommaren och när det sen är gjort blir det lite av en återhämtningsperiod trots att jag har mycket att göra. Jag vilar kanske hjärnan ett tag,kanske hjälper springandet mig att sortera. Julen börjar närma sig och jag är en av dem som lite grann bojkottar julfirandet. Jag vill inte följa strömmen, vill göra det på mitt sätt. Jag vill vara, jag vill inte handla och spendera bara för att man ska. De flesta människor i min närhet har allt de behöver och mer därtill. Att ge tid eller en tanke till någon betyder mycket och att lyfta fram de positiva i människan.Postat 2009-11-12 16:20 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera