Måste man alltid vara så perfekt?

Nej, jag tycker inte det. Livet består av så mycket. Jag sitter nu i skrivande stund och konstaterar att det var längesen jag skrev något i min blogg, men som egen företagare har i alla fall inte jag så mycket tid över. Jag klagar inte, jag har själv valt detta. Jag önskar i bland att dygnet hade fler timmar och att jag var några år yngre.

Det är så otroligt mycket som hänt i mitt liv de senaste fem månaderna. Från att tagit ett beslut att lämna ett arbete till att starta en resa och starta eget företag i en bransch där jag aldrig verkat i. Alla dessa möten och alla dessa beslut som jag måste ta. Jag vill verkligen att det ska gå bra, ibland får jag tänka siffror och ibland måste jag tänka med hjärtat och följa min magkänsla.

Jag måste även skapa en bra arbetsmiljö, ge mina anställda ansvar och tro på dem. Jag måste också sköta allt med pappersarbete. Jag måste ifrågasätta mycket och inte vara allt för godtrogen.

Jag ska också hinna med min nära och kära, få lite egentid att göra sådant som jag tycker om. Jag har många tankar och funderingar om livet och ibland önskar jag att det fanns en app som tog upp alla dessa tankar och skrev ner dem till mig.

En perfekt yta kan dölja något, en lite ruggig yta kan dölja något fint och innerligt.

Idag fick jag lite tid över till att fota en vän som har fullständig koll på mig. Idag var ytan allt annat en finslipad, lite så där soft och avslappnat eller bara sig själv. Inga sparsmakade rörelser utan bara sig själv, precis som vi kan se våra barn vara innan de blir stöpta i en form och ska anpassas och absolut inte ta ut svängarna.

Inlagt 2013-05-01 20:15 | Läst 3996 ggr. | Permalink
Välkommen tillbaka hit! Hoppas du får en och annan stund ledig för att hålla igång bloggen lite grand i alla fall!
Tack Rauni! Jag hoppas att jag ska hinna med mer bloggande framöver och fotande.
Stor dramatik i kråkvärlden! :-)

Hoppas det går bra för ditt företag. Själv arbetade jag i mer än 30 år som egen företagare efter att tidigare ha haft en trygg statsanställning. Det var en rejäl omställning och massor av utmaningar. Men det gav erfarenheter som jag inte annars kunnat få. Ångrade jag detta steg? Det förekom, under perioder när ekonomin var bekymmersam. Men saker och ting ordnade upp sig, ibland i sista minuten. I dag, som pensionär, tycker jag att jag gjorde rätt.
Svar från Pia-kristina 2013-05-06 00:05
Det går bra men det är så många saker som man blivit uppmärksam mot ,men jag kämpar vidare och det bästa är att jag tror på det jag gör. Det känns bra i magen så här långt.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver