lite av varje

Semester

Jag kom av mig i mitt bloggande. Juni månad var en hektisk månad med mycket jobb och öppnandet av gallerian. Jag tillsammans med Camilla och Kaija har för andra året galleria kapica i Hörvik. Vi öppnade midsommardagen och ca 60 personer besökte oss http://kapica.dinstudio.se/

Just nu sitter jag i båten i Simrishamn, första semesterveckan. Vi gav oss i väg i tisdags och var en natt i kivik och därefter Simrishamn. Vi har nu legat här i två dagar, blåsten har hållt oss här. I dag beger vi oss till Skillinge och därefter eventuellt till Bornholm.

Simrishamn är en riktig sommarstad, här är mycket folk. Var och kollade Ulla Lembergs foton. Fina porträtt på äldre kvinnor.

Igår köpte min man en varsin minicykel till oss och det är ganska praktiskt att ha med i båten. Vi cyklade en sväng i går kväll och var på Glada räkan och åt just räkor. I bland när man kommer in i en krog så känns det som att personalen inte bryr sig och det var precis så på Glada räkan. Jag tror ibland att det är ställen som en gång gjort sig ett namn och som bara fortsätter att leva på det. Inga ansträngningar görs för att tex bara vara serviceinriktad.Sådana ställen kan jag vara utan.

En man i kostym kommenterade våra cyklar och undrade om det fungerar, prova själv sa min man och det gjorde mannen i kostym, varpå hans damsällskap tyckte att det kanske inte passade sig i kostym. Men det gck hur bra som helst.

Återkommer med bild på cyklarna.

Hej på en stund!Postat 2009-07-10 09:27 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera