Oh my god

säger man kanske, fick idag höra om hur en fotograf på ett mediekommunikationsbolag lyckades få en träff med Ingvar Kamprad och  klä honom som en “gangsta-rap-stjärna” något som för övrigt  fick uppmärksamhet även utanför Sveriges gränser.

En utbildad fotograf och en ekonom som föreläste om entreprenörskap. Det var stundtals riktigt underhållande, men också lite förvirrat.

http://www.ohmy.nu/case/

För övrigt har vi storm igen i Hörvik, regnet piskar mot rutorna.

 

Inlagt 2011-12-08 23:53 | Läst 1968 ggr. | Permalink
Så nu har du beträtt vägen mot ett nytt kompetensområde! Det kan vara kul att gå på konferenser, alltid får man idéer och kontakter. Men det är inte alltid man blir så mycket klokare.
Svar från Pia-kristina 2011-12-09 19:33
Alltid kul att höra men som du säger, så jättemycket klokare blir man inte.
Själv har jag trotsat stormen genom att flyga genom hård blåst till Finland och hamna en stund i en riktig vinterstorm med snö därtill i Helsinfors. Påpassligt nog flög jag ganska snabbt därifrån norrut och här är det lugnt. Ännu så länge.

Fick höra i nyheterna i kväll att hösten har varit ovanligt blåsig här i östra grannlandet. Så har vi inte haft det i Uppland är min känsla. Men ni där nere har haft en del prövningar att utstå från vädergudarna!
Svar från Pia-kristina 2011-12-09 19:35
Så du är i Suomi och hälsar på, är det någon snö där uppe norr?
RHelena 2011-12-10 19:36
Visst är det snö här, kommit lite sent dock. Men mer faller det från himlen sedan ett dygn.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?