Så det kan bli

eller herregud eller herranjumala som min mamma säger om det mesta nuförtiden. En konstig dag idag, fick ett telefonsamtal idag och en kvinna undrade varför jag ringt henne, mitt nummer hade hon på sin telefonsvarare och jag tänkte att jag har inte ringt, men efter en stund kom jag på att jag ringt några samtal igår men hennes nummer hade jag inte ringt, jag frågade vad hon heter och då kände jag igen rösten och det resulterade i att vi hade ett riktigt trevligt samtal, vi känner varandra men har inte setts på många år och vi har egentligen aldrig umgåtts men har genom tjänstens vägar stött på varandra. Jag tyckte det var lite komiskt och efter samtalet kom jag på att jag försökt ringa Stina en annan vän och jag hade inte mina glasögon på mig så troligtvis har jag då lyckats slå fel nummer och hamnat hos Kajsa som jag fick ett trevligt samtal med då hon ringde och undrade varför jag ringt hennes nummer.

Senare under dagen efter att jag suttit vid datorn en stund och även rotat efter en del papper, kände jag att nu behöver jag göra något annat, jag gick ner och så tänkte jag att jag ska nog cykla en sväng och hälsa på Kicki en väninna som bor här i Hörvik, jag ställde mig i köksfönstret och vem såg jag gå nere på stranden om inte Kicki, jag öppnade dörren och tjoade på henne och hon kom och sa att hon var på väg till mig. Jag satte på kaffe och vi fick en trevlig fika stund.

I går vad var jag i en lite större stad som ligger inte alltför långt från Hörvik, hade parkerat min bil och stod vid bilen då jag helt plötsligt hör en tjej säga att - är det Pia? och jag tittar på henne och känner igen henne men det tar en stund innan min hjärna kopplar och, ja det var Mia en tjej som jag gått i samma skola med och som jag umgåtts med under tonåren. Så skoj och vi pratade en stund och hon  berättade att hon hade tänkt att köra och hälsa på mig i Hörvik eftersom vi haft en del kontakt via Facebook.

Senare ringde jag min vän Christin och hade ett långt och mycket trevlig samtal med henne. Ja, vissa dagar är så bra eller blir så bra utan att man planerat så mycket.

 

Inlagt 2011-04-13 01:15 | Läst 1599 ggr. | Permalink
Ja, det är märkligt hur möten uppstår ibland!

Suggestiv bild av skrattmåsar. Är det dubbelexponering?
Det är bildöverlägg som jag gjorde i kamera, dvs la ihop två bilder i Raw format.
En massa tjejsnack :)))))

Men du.....den där dubbelexponerade bilden.....deeeeeeen gillar jag MYCKET!

Du kan kolla din mailbox nu :)


Christin
Svar från Pia-kristina 2011-04-13 23:57
Det var kul att prata med ig Christin, jag skickar svar till dig. Kram!!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver