Det ser rätt mörkt ut

och jag har inte så mycket att säga nu eller det har jag egentligen men har lite svårt att sortera.

Tankar och funderingar om både det ena och det andra. Gick ut med kameran och inte var det länge jag stod innan kylan trängde sig på. Svårt att hålla kameran stilla i blåsten.

Inlagt 2010-12-01 20:12 | Läst 2138 ggr. | Permalink
Tror att det är mysigare här med -12 grader då det är i alla fall nästintill vindstilla. Vi tog en kvällspromenad till och med fast det inte är något måste längre. Det är bra att hålla fast vid promenaderna trots att man ingen hund har kvar. Nyttigt.
Svar från Pia-kristina 2010-12-02 13:54
Ja, önskar vi snart får en vacker vindstilla vinterdag, det tycker jag faktiskt om. Vår hund sally är inte alls pigg på att gå ut i det här vädret. Bra att ni fortsätter med promenaderna.
Ujuj vilken olycksbådande rubrik! Hoppas den anspelar på det vintriga motivet och inte på vad som rör sig i dina tankar. När man tittar noga på bilden så ser man i fjärran en rykande skorsten. Det verkar som ett omen av något slag och förstärker känslan av att bilden berättar något.
Mest är det vintriga motivet men lite annat också. Tänk att jag hade tänkt nämna den rykande skorstenen men sorterade bort det. Skorstenen är Karlshamns oljekraftverk och det är inte ofta det ryker från den men nu har de startat eftersom det behövs för att stötta de svenska kärnkraftverken som jag igår hörde inte var i full drift efter något stort underhållsstopp som de ofta har på höst, vinter vilket kan tyckas lite märkligt. Kan också va brist på vatten i vattenkraftbolagen eftersom nederbörden kom som snö så tid. Elpriserna skjuter i höjden.
Nu hörde jag precis på radion att kärnkraften inte har kommit igång som planerat igår. När kärnkraften är i gång är fortfarande ett frågetecken. Så är det i Sweden..
Den här bilden är vacker.....hoppas att du har haft en skön helg. Min helg försvann i ett nafs!
Svar från Pia-kristina 2010-12-06 11:18
Jag har haft en snorig och förkyld helg, annars bra. Kram



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver