Grafitti inte bara i storstäder

Grafitti ser man ofta när man åker tåg tex, plank eller tom järnvägsvagnar är smyckade med denna konst eller utsmyckning kanske inte alla håller med om att det är. Själv tänker jag varje gång jag ser grafitti att när har de gjort det utan att någon kommit på dem för helt lagligt är det ju inte

Vi har även i Hörvik lite grafitti att reta upp oss på om man nu gör det, eller få igång tankar om när detta har utförts och av vilka..

Truten spanade in grafittin och just den här är dessutom ringmärkt, inte vet jag varför eller att trutar ringmärks. Vi människor ska gärna märka eller lämna spår efter oss och denna trut har fått uppleva detta.

Ejderhonorna fick fart när vi körde med båten idag

 

En ljuvlig höstdag idag i Hörvik.

 

Trutar lapade sol i Krokås hamn

 

Svanfamilj hälsade på

Rosorna blommar än och just denna ros var en buske jag tidigt i våras flyttade eftersom det stod intill huset vi rivde och den har klarat sig bra och blommar så vackert än.

 

Inlagt 2010-10-17 21:17 | Läst 2856 ggr. | Permalink
Vilken underbar dag du har haft!! Härliga foton....man kunde nästan tro att det var sommar. Igår var din gröna jacka och jag ute i skogen och plockade svamp :)
Kram på dig!
Svar från Pia-kristina 2010-10-18 10:48
Ja, det var en fantastisk dag igår och en härlig tur på sjön. Hittade min jacka och du några svampar i skogen?
Kram
Så vackert! Men grafitti är ju inte alltid så vacker. Jag minns när jag bodde i Nacka, hur de hade spraymålat stora berghällar. Det må vara att en grafittimålare kan uppleva en slät grå betongvägg i en vägport som en utmaning att ge sig på. Men ute i naturen, på en stor berghäll? Vad kan vara vackrare än en naturlig berghäll?
Svar från Pia-kristina 2010-10-18 10:50
Håller med dig Ernst att naturen kunde de låta bli att smycka sin konst på.
Jajamensan....vi hittade många trattkantareller :)
Idag har gröna jackan varit med mig och jobbat, det tyckte den inte var så trevligt som att gå i skogen....sa den :)))))
Svar från Pia-kristina 2010-10-18 19:22
Jasså, gröna jackan vill bara ut i skogen och mysa..



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?