Det var rött och blått..

och grönt. Vem vann egentligen?

 

 

Jag bara undrar ?

 

 

Inlagt 2010-09-20 01:51 | Läst 1863 ggr. | Permalink
Demokratin vann, med ett valdeltagande på över 80 procent. Bravo Sverige! Visst får de problem nu, partibossarna och strategerna, att ordna upp i sina allianser och uppgörelser. Men vi har rätt att kräva av dem att de klarar den uppgiften, och klarar den bra. Annars förtjänar varken de röda eller de gröna vårt förtroende.
Svar från Pia-kristina 2010-09-20 11:41
Så är det allt, ska bli spännande att se hur det utvecklar sig.
Vilken soppa.....så god och matig :)))))

Härliga bilder ......kossan är så fin!
För dåliga politiker som inte lyckades få majoritet, som inte har klar politik utan öppnar dörren på vid gavel för kverulanterna . Sätt ihop ett riktigt handlingsprogram så händer inte detta som nu har hänt.

Som jag ser det är en total kolapps det bästa och ett nyval.....
Svar från Pia-kristina 2010-09-20 11:44
Ja nu gäller det verkligen att visa var skåpet ska stå, Sd hade framgångar och det gäller nog för resterande partier att bemöta detta på ett proffesionellt sätt annars vinner Sd bara än fler röster.
Ingen vann, alla förlorade vi Pia-Kristina
Tack vare 400.000 intelligensbefriade svenskar
//Leffe
Svar från Pia-kristina 2010-09-20 12:20
Så är det men jag tror inte att smutskastning är rätta metoden att bemöta dem, i så fall visar vi bara att vi är av samma skrot och korn. Man kan kalla dessa 400 00 för mindre vetande eller oempatiska människor, fast jag tror att de flesta av dem är rädda och en aningen bittra. Redan förra valet gjorde de framgångar i flera kommuner men flera av deras platser stod tomma på mötena. Så det återstår att se hur det blir nu men som jag sagt så tror jag ej att smutskastning är den rätta metoden, det gäller att tänka smart nu.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?