Nu kanske det börjar hända saker..

 

med vårt bygge. Som vi har väntat, först med bygglov och sen rivning samt rivningstillstånd. Det är ett år sedan vi kontaktade snickaren eller byggnadsfirman. Igår kom dock grävaren och idag fick vi ett lass frigolit. Hoppas nu att det flyter på bra. Huset som stod där tidigare var överfull med diverse bra att ha grejor som vi inte hade samlat på oss, så det krävdes ett par containrar för att bli av med det.

Nu har vi en friggebod klar, fattas bara lite på taket, den ska tjänstgöra som redskapsbod och förhoppningsvis kan vi hålla ordning och hitta lätt. Det har en tendens att bli ett utrymme man ställer in saker i som inte platsar någon annanstans.

Så det här projektet får man följa upp med kameran.

Inlagt 2010-09-15 14:14 | Läst 2008 ggr. | Permalink
Vad är det ni ska bygga? Knappast studio eller mörkrum vad jag kan förstå :).?
Svar från Pia-kristina 2010-09-15 15:40
Jaha just det, det kanske jag skulle nämnt. Vi ska bygga ett litet hus på 50 kvm och inreda det med kök ,toa, dusch. Vi ska använda det som gästbostad och även för uthyrning, periodvis. Så något mörkerrum blir det inte.
Tvårums friggebod, jo jag tackar! Det är viktigt att man håller prydligt i förråden, annars blir man övervuxen med grejer som "kanske är bra att ha" fastän man aldrig rör dem.
Svar från Pia-kristina 2010-09-16 20:05
Ja, det gäller att hitta en bra balans på hur mycket som är värt att spara på, det finns kanske någon annan som har bättre nytta av prylarna.
Tack för uppdateringen, skönt att det äntligen kom igång för er :-)

Det blir lagom att ta en tur till Listerlandet till våren då? :-)
/Jörgen
Svar från Pia-kristina 2010-09-16 20:07
Tack Jörgen och ja det känns jättebra att det är på gång nu. Du är så välkommen till Listerlandet till våren och förhoppningsvis är bygget klart då så det går att övernatta där.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?