Någon har vänt upp och ner på vårt avlånga land..

något skumt är det ialla fall. I norr har de högsommarvärme, Haparanda hade i går 28 plus medan vi hade 7,5 grader, det visade min termometer i bilen när jag i går körde till jobbet på em.  Vad har hänt? Ni som som ska söderut för att lapa värme, åk norrut i stället. Där har de varmt . Har dessutom kollat prognosen för nästa vecka och jag ser ingen ljusning hos oss.

Eftersom jag inte sett solen på flera dagar så får jag plocka fram ett foto och se hur den ser ut och jag vill se färger, har bara sett grått i flera dagar, ge mig färg.

Solen på väg ner men den är där i alla fall, kul att se..

Kukkolaforsen som ligger en mil norr om Haparanda, september förra året,  då var det minsann inte så mycket sol och värme..så det så..

 

Åhh, finns det något somrigare än prästkragar..

En dos rött och sen kanske man kan ta i tu med sista timmarna av denna dag..

 

 

Inlagt 2010-05-16 13:54 | Läst 1966 ggr. | Permalink
Kände igen bryggan direkt, "det måste vara Kukkola!" :-) Var nämligen där i Juli förra året :-)

Mmm, det har varit kallt, och regnigt, och ser ut att fortsätta vara så, resten av veckan också, och då är det helt rätt som du gjort, att plocka fram lite gamla bilder, och njuta av minnena :-)

Bara en vecka kvar nu?

/Jörgen
Svar från Pia-kristina 2010-05-17 12:47
Jo visst är det Kukkola, var där i september förra året, trots att jag varit i haparanda många gånger har jag inte besökt Kukkola tidigare. Kollade prognosen idag och den ser lite ljusare ut för vår del.
Så märkligt att det är så varmt i nordligaste Sverige! Och du har rätt, något mer somrigt än prästkragar får man leta efter.
Oh, tack för färgboosten :)
behövde verkligen den.....så attans grått och tråkigt! Men jag tror att jag stannar här och inväntar solen....orkar inte resa ända till Norrland :)

Härliga bilder...kram på dig!!!
Svar från Pia-kristina 2010-05-17 12:49
Gör du så Christin, jag tror det kommer lite värme snart.
Kram pia
Prästkragarna fotade jag en härlig sommarkväll på Hanö förra sommaren. De är så fina när de växer lite vilt här och var och det gör de i många trädgårdar på hanö. En fröjd för ögat.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver