En teaterupplevelse...

Igår kväll var jag på teater här i självaste Hörvik., "Älskade skriv snart" en föreställning med musik, dans och texter som helt bygger på insända brev, dagböcker om kärlek.

Scenografin var enkel ett dansgolv i mitten och publiken satt runt om ett par nivåer högre och det gillar jag eftersom alla ser bra. Vilket jag tycker är så viktigt.

Till en början hade jag lite svårt för texten och det startade med våldsam fart och skådespelarna var verkligen fysiska, en sak som jag tycker om, det är som att kropparna talar ett språk.

Kärlekstexterna vävdes samman på ett fint sätt med allvar och även skratt och jag kände det som att skrattet bara kom så där naturligt och jag slappnade av, kände mig bekväm. Musiken användes på ett smakfullt sätt och förstärkte hela föreställngen. En scen som skulle föräställa flygplats, var suverän med ljud som föreställde olika saker, högtalarröster som man hör på flygplatser. Ett slags låtsasspråk användes och det blev väldigt typiskt och roligt.

Det var en bra föreställning som tilltalade mig och bra skådespelare med stor närvaro.

Efter föreställningen bjöds det upp till dans och det var faktiskt några som dansade.

Tycker det var en klart sevärd föreställning

Inlagt 2010-04-15 11:26 | Läst 1367 ggr. | Permalink
Inget är som en teaterföreställning i Hörvik :-D

Synd att du inte tog liten foton, det hade säkert varit givande för oss. Men jag vet, det är inte så lätt att dra fram kameran i sådana sammanhang, och jag gör det inte själv. Jag var för ett tag sedan på en fantastisk elevkonsert här på ön, och det sved i mig att jag inte kunder fotografera dessa unga musiker (den yngsta i 10-årsådlern), det hade blivit en underbar bildsvit. Jag måste skaffa mig en liten ljudlös kamera någon gån, så att jag kan. En man i publiken hade en liten videokamera, han störde inte alls med sitt filmande.
Svar från Pia-kristina 2010-04-15 22:50
Jag stod och tittade på kameran innan jag cyklade iväg men det är som du säger lite svårt att plocka fram vid sådana tillfällen utan att vara synlig..



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?