utanför mitt fönster 6

En härlig dag har det varit, lite blåsigt men inte alltför kallt. I hamnen är det full aktivitet, presenningar åker av och det ska tvättas och vaxas.

Min tredje lediga dag har varit bra med andra ord, känner bara att man blir så trött av att vara ute och få så mycket friskluft. Det tar på krafterna.

Ett svanpar håller till här på vår strand och jag gick ner till dem idag och lite reserverade var de men jag kom ganska nära dem.

Här min första svanspaning...

Inlagt 2010-04-11 22:29 | Läst 1410 ggr. | Permalink
Jo man tror att man ska bli så pigg av ljuset och luften, men dom första dagarna blir man så trött.... Ser knappt vad jag skriver, så trött är jag, och vid den här tiden på dygnet brukar jag vara piggast... Men efter några dagar med sånt här väder, så vänder det, och man blir piggare :-)

Skön bild på din första svanspaning :-)
Svar från Pia-kristina 2010-04-12 09:47
Jag är också en sån som är pigg på kvällarna och sitter gärna uppe sent men nu har det varit som förgjort..ja det ger väl med sig så småningom.
Av alla orsaker att bli trött tycks mig vackert vårväder var den bästa! Denna vårens tid, jag har alltid tyckt att den varit den bästa på hela året. En dag kan du sätta ihop en stor bildkavalkad med "utsikt från mitt fönster"!
Svar från Pia-kristina 2010-04-12 09:48
Samma för mig Ernst, våren har alltid varit min favorit. Ja, får fundera på en bildkavalkad.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?