Jag trodde att jag drömde...

men det var min man som stod och pratade med mig när jag fortfarande låg kvar i sängen. Jag öppnade ögonen och jag såg att hans mun rörde på sig men jag förstod ingenting, jag bara stirrade och jag trodde att jag drömde, efter en liten stund började jag få lite sammanhang i det han pratade om.

Kom hem kl sex i morse efter nattpass och detta hände vid niotiden, jag var alltså i min djupaste sömn. Något jag väntat på ska hända verkar nu gå i lås och det känns underbart. Jag kunde inte sova mer och var tvungen att ringa ett par samtal. Det handlar om vidareutvecklingen av en liten verksamhet som jag driver tillsammns med två andra tjejer.

Gick sen och la mig igen men kunde inte sova, gick upp igen och sen ett nytt försök att sova och det gick bättre, lyckades sova ett par timmar till innan min man ännu en gång kom med vidare nyheter, upp igen och på med kaffet och tankarna snurrar.

Jag känner mig som ett förväntansfullt barn, nästan samma känsla som man hade när sommarlovet började och allt kändes så härligt.

Glad påsk till er alla!

Inlagt 2010-04-01 19:01 | Läst 1575 ggr. | Permalink
Snygg bild och Glad Påsk!

/Daniel
Svar från Pia-kristina 2010-04-02 12:26
tack Daniel!
Låter ju härligt spännande! Hoppas att er grej går i lås!!!
Sedan, vacker bild!!! Skärpan fint placerad, fint skärpedjup och inte minst, en färgglad men ändå sober färgställning.

Så, ha nu en Glad Påsk!! /Mvh, Peter-L
Svar från Pia-kristina 2010-04-02 12:27
Tack så hemskt mycket Peter!
En läcker påskbild!

En ny verksamhet, det låter spännande. Men jösses vad många utmaningar man får när man startar eget! Fråga mig, jag och min fru jobbade som egenföretagare i 25 år. Aldrig ett dött ögonblick. Och min fru är ett sådant mönster av arbetsflit, jag blev tvungen att ta ut henne på fika på eftermiddagarna för att vi skulle kunna sitta ner en stund i lugn och ro och bara prata. Och nu har vi pensionerat oss, dagarna flyter lugnt och man gör inte mer än man har lust med. Dessa livets skiften, jag har lite svårt att förstå dem.
Svar från Pia-kristina 2010-04-02 12:30
Tack Ernst, Jag hoppas att jag kan berätta mer framöver. Låter skönt med era dagar som flyter på lugnt.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?