Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 6 Nästa 


bebi   
2010-06-08 07:00

Fint du har i din butik, har aldrig varit där så jag får väl resa till Hörvik (4km) för en titt in i din lilla kajuta. Kul att det finns fotointresse på Listerlandet och inte bara jakt o fiske..Karlsson-   
2010-05-27 10:16

Jaha där ser man :). jo det är fint där verkligen..
kan få till riktigt fina landskaps bilder.
själv ska jag ju dit om ca 3 veckor. då blir det att ta med kameran och vara beredd =).
Såg att du hade gjort tavlor av svanbilder osv på hemsidan. nästan så man är tvungen och ta en tur förbi och köpa en. riktig fina skulle passa bra ovanför soffan ;).

/ MatteKarlsson-   
2010-05-23 12:31

Hallå där Pia-Kristina..
Såg att du bor i Sölvesborg och såg dina fina bilder.. jättefina bilder. jag brukar själv vara i Sölvesborg lite då och då :).

Hade
/ Matte =)heleneohsbeck   
2010-04-30 22:53

Hej Pia-Kristina!
Fina bilder! Kommer själv ifrån Blekinge och Karlskrona skärgård. Men är nu boende i Ystad. Roligt att se lite "hemlandsvyer"...:-) Mvh Heléne OhsbeckKelar   
2010-04-10 13:22

Hej Pia-Kristina!

Ville bara titta förbi i din gästbok och tacka för din fina kommentar och att du valt ut min bild som en av dina favoriter. Riktigt roligt! :-)

Vänligen/ KennethDr Camera   
2010-03-22 16:18

Hej Pia-kristina
Jag fick ett gammalt minne som dök upp. Du förstår att jag har för mig att en gammal farbror som hette Antti for och hälsade på en familj i Luleområdet som jag vill minnas hette Liikanen när han hälsade på hos oss. Det kan inte ha varit någon som du känner som han hälsade på? Är frågan för personlig så behöver du inte besvara den men jag tänkte att det vore ett roligt sammanträffande om familjerna redan träffats för rätt länge sedan. Antti Piuva var från Torneå.
Mvh ErikDr Camera   
2010-03-21 14:01

Hej igen Pia-Kristina
Min farfar Hugo var byggnadsarbetare i Rovaniemi o bodde vid infarten till stan (Viirinkangas)och dog för ca 40 år sedan. Fyra av barnen bor kvar i stan, två flyttade till Helsingfors och min far bor i Luleå. Han och min mor flyttade med mig i ett litet knyte till Norrbotten i sliutet av 50-talet. Lasse Piuva är inte bekant för mig. Det har blivit många resor för mig med till Finland. Roligt att träffa någon på foto- dan som kan förstå lite av hur mitt liv har varit, vi har ju suttit i samma båt så att säga!
Det här var kul! ErikDr Camera   
2010-03-21 08:12

Hej Pia-Kristina
Ja det har jag! Min farfar var timmerman och hette Hugo Piuva. Hans far hette August Piuva var sågverksarbetare och hade en bondgård nära Torneå. Jag blir lite nyfiken på din mormor. Roligt att du kom med en sådan fråga Pia-Kristina. Ha det så bra om vi inte hörs mer. ;)
Hälsningar Erik

Föregående 1 2 3 ... 6 Nästa 

Hemsida

www.kapica.dinstudio.se...

Epost