Ibland är jag riktigt bra

på att komma på lösningar, men kanske bara ibland. Men varför trycka ner sig själv, bättre att framhäva sina goda sidor, vad den än månne vara. I dag körde jag en sväng till Tylösand. Jag tillbringar ju numera en del tid i Halmstad med studier. Jag hyrnågra dagar i veckan ett rum hos en dam som även driver ett litet cafe.

Det har under flera dagar blåst rejält här på västkusten, så jag tänkte att det kunde vara spännande att se havet här på västkusten en dag som denna. Det var riktigt fint, vinden inte speciellt kall och solen visade sig.

Jag hade endast min Nokia N8 med mig. När jag senare kom på att sättet jag brukar föra över bilderna från N8 till dator inte var möjligt eller som sagt inte med den metod jag brukar göra det på, så är det här jag vill påpeka att jag är riktigt bra på att komma på andra lösningar. Det är säkert vardagsmat för andra men för mig en ny upptäckt.

Jag säger bara Bluetooth, vilken jag inte varit någon flitig användare av. Men med hjälp av den fick jag då över bilderna till min laptop. Så håll till godo.

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2011-09-14 22:32 | Läst 4368 ggr. | Permalink
Åååå lite sommarkänsla fortfarande...med en anings höst... :)
Sista bilden är jättemaffig!
Ha det bra! // Lena
Svar från Pia-kristina 2011-09-15 06:55
Tack Lena! Det är något visst med att besöka stränder vis den här tiden på året, då de är folktomma.
Fina vyer från västkusten!

Visst är N8 bra att ha till hands! När nöden kräver så har man ju alltid en kamera till hands. Att Bluetooth kan användas till överföring av bilder har jag inte ens tänkt på.
Svar från Pia-kristina 2011-09-15 07:00
Ja, den är hur bra som helst att ta till och vid bra ljus så levererar den. Det gick riktigt bra att använda bluetooth till överföringen och om jag inte har helt fel för mig vill jag minnas att jag läst om att det finns minneskort som trådlöst kan överföra bilderna till datorn.
Lucky You som bor så näraett stormigt hav. Fina bilder // Tommy
Svar från Pia-kristina 2011-09-15 07:01
Tack Tommy!
Har du hamnat på "rätt" sida landet? ;-) Då har du mycket att upptäcka och utforska nu :-)

Mmm, det är en bra kamera i den telefonen, framför allt dynamiken hanterar den riktigt bra :-)
Tur du kom på en lösning, så vi fick se dina fina vyer :-)
Svar från Pia-kristina 2011-09-15 07:06
Ha ha....Ja, tänka sig att jag hamnat på "rätt" sida landet, här där det "riktiga" havet finns. Har nämligen hört någon västkustbo kalla östersjön för insjö. Det blir en del att upptäcka och hoppas bara att jag hinner det också mellan studierna. Ha det gott!
Åhh vilka fina bilder, har liksom gått och känt längtan till västkusten i flera månader, i semestertider är det ju inte att tänka på om man inte vill trängas med alla andra semesterfirare, men jag ser ju här att det är precis det här jag längtar efter, vilket härligt ljus, och en öde strand...
Det enda jag saknar i Dalarna, havet :-).
//Barbro
Svar från Pia-kristina 2011-09-15 19:26
Tack Barbro och visst är det fint med öde stränder.
Jag bara säger det: havet! Jag tröttnar aldrig på det. Men fastän jag själv bor på en ö finns det inte mycket öppet hav att se här runtomkring. Nästan inga riktigt fina stränder heller. Nå, man får sällan allt!
Svar från Pia-kristina 2011-09-16 10:56
Ja, jag säger detsamma, man tröttnar aldrig på havet.
Herregud, de här fina bilderna har jag missat!!!!
N8:an är inte dålig....verkligen inte!
Svar från Pia-kristina 2011-09-19 21:19
Nåttan är riktigt bra, vi är ganska bra kompisar, faktiskt.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?