Badstrandsfoto eller

gatufoto en tidig lördag i Hörvik. Träffade en annan FS medlem i veckan och ja, vi har egentligen träffats fler gånger än så under veckan som gått, men i onsdags fikade vi och diskuterade både det ena och det andra. Bla annat våra ambitioner och vilka foton vi tar och hur miljön påverkar vårt bildskapande. Kanske är gatufoto inget man ägnar sig åt i lilla Hörvik där jag bor? Nej, det kanske det inte är men nu är Hörvik en livlig plats på sommaren och i lördags då jag inte fick någon mer sömn efter klockan fem ägnade jag mig lite åt att fota badstrandsvägen där vi bor och de som var uppe tidigt, dock var det inte så många som var igång klockan fem men strax efter sju började det att röra på sig.  

 

 

Kan undra när det ska bli förbjudet att cykla med barn i cykelsadel och använda mobilen samtidigt, tur att hjämarna sitter på plats.

 

 

 

Jag har suttit inomhus och tagit dessa bilder. så kvaliteten är därefter, med andra ord, en fönsterruta mellan kameran och motiven, men alla är på väg framåt.

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2011-08-08 01:05 | Läst 3126 ggr. | Permalink
Livligt värre utanför ditt fönster, och de flesta tittar ut mot havet. Kanske inget att förvåna sig över. Skojigt med flickan på streetrunner (eller sparkcykel, som det heter på gammalsvenska). Inte direkt ett barn, verkar det som. Märkligt också att flera av dem där man ser ansiktet liksom grinar illa. Kanske sticker solen i ögonen? Själv skulle jag kanske också grina illla om någon lurat ut mig så där tidigt på morgonen förstås. Bildkvaliteten har inte blivit särskilt lidande av fönstret i alla fall.
Svar från Pia-kristina 2011-08-10 11:28
tack Ernst! Ja, badstrandsvägen är en populär väg att promenera på, så är det även på vintern också.
Fastnar för bilden med mamman på cykeln, fibblandes med mobilen, barn där bak, kanske mat där fram. Bakom rutan?! Det hade man inte vetat om du inte talade om det. Lite fegt kanske...? ;-) Du får ta mod till dig och kliva fram nästa gång! Man blir visserligen uttittad då för det är ju Hörvik och inte Stockholm...
Svar från Pia-kristina 2011-08-10 11:29
Ja, den bilden visar lite vilken tid vi lever i . Det kändes tryggt att fota genom rutan och visst lite fegt också.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?