Hörvik, sett från ovan

Häromdan när jag var och handlade i affären satt det ett uppslag om helikopterflygning för 250 kr,  som skulle äga rum från Krokås som ligger ett stenkast från Hörvik. Bestämde mig genast för att göra detta. Jag har aldrig gjort det förr men tänkt att det skulle vara roligt. Så i dag var det dags. Regnet formligen öste ner och det har det gjort i stort sett hela dagen. Var på plats en halvtimme innan och tänkte att det kanske inte blir av pga av det dåliga vädret.

Men kl 14 anlände helikoptern och det var så klart fler än jag som ville flyga, i alla fall ett femtiotal personer.

Första gänget flög iväg och därefter fick jag flyga med och jag fick sitta bredvid piloten och det blev jag så glad över, hade verkligen bästa utsikten, det var ingen lång tur så därför blev det inte så många bilder, jag ville liksom se med egna ögon och uppleva. När vi flög över vårt hus sa jag till piloten att där nere bor jag, ok sa han vi flyger tillbaks över där och så gjorde han och när vi flög över där så drog han ner en liten sidoruta och där stack jag ut kameran.

 

 

 

 

 

 

Ja, här ser ni då vårt hus bakom trädet i mitten på fotot. Så rent fotomässigt var det inte så lyckat men det var en härlig upplevelse och jag gör gärna om det om jag någon gång får möjlighet igen.

 

 

Inlagt 2011-07-29 23:17 | Läst 3177 ggr. | Permalink
Jo, jag tycker du har fått en rolig och fin bildsvit från flygningen!
Roligt med en sådan upplevelse! Och verkligen kul att få fina bilder "hemmavid", ur ett annorlunda perspektiv. Du hade tur med din "första parkett"-plats också!
Du har varit uppe i luften, fasen vad häftigt!!!!
Ja, då fick du nog betydligt mer för pengarna än dom som flög helikopter på den lilla campingen här då det bara var 2-3 varv ovanför campingen,vilket tog ca 4 minuter, för samma summa. (Var inte uppe själv men tog några bilder vilket jag har med i mitt förra blogginlägg).(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?