Vad har hänt med denna skylt ?

Ja, det kan man undra och vad har hänt med mig, har kommit av mig lite med bloggandet av olika anledningar. Funderar mycket på hur mitt liv ska bli och hur jag ska må. Tänker på vad jag tänker, blir glad av att jag blir glad, tänker på vad jag tänker, gråter för att jag gråter, ler för att jag ler, bestämmer mig för att jag bestämmer mig, ser för att jag ser, känner för att jag känner, ja så är det med det mesta..

men vad har hänt med denna skylt?

 Vad får man egentligen göra här? Hundar hästar och mopeder göra sig icke besvär och camping är förbjudet, men då är frågan vem som kört på denna skylt eller varför står den på sniskan? Är det en hund, häst mopedist eller campare som orsakat detta?

 

 Hundar ska inte befinna sig här ialla fall.. och jag tvivlar på att det är en hund som kört på skylten eller har den kissat på skylten så den börjat slokna?

Visst är världen konstig i bland?

Inlagt 2011-01-29 00:00 | Läst 3750 ggr. | Permalink
Men hunden är ju på rätt sida av skylten? Skylten har väl blivit påkörd av snöplogen antar jag. Det finns inte en plats som är sig lik när snöröjarna har dundrat över den.

Jag undrar vad "Förbjudet område" betyder. Man kan väl inte förbjuda ett område heller? Bort område, du är förbjudet! Det måste vara svårt att vara ett område om man är förbjuden. Undra på att hunden kissar på skylten, den kan knappast känna någon respekt för ett sådant område. Snart kroknar väl hela det stackars området!
Svar från Pia-kristina 2011-01-30 01:19
Snöplogen har nog gjort sitt här och visst är hunden på rätt sida. Ha ha, ja förbjudet område kan man undra vad det betyder och det här området råkar vara det finaste vi har i Hörvik, i alla fall på sommaren då barn och familjer badar här. Märkligt med alla dessa skyltar och förbud. Hoppas att skylten plockas bort och att det är ok att beträda detta förbjudna område, till häst, med hund och kanske köra hit med en moppe och kanske campa här en natt.
Det mesta verkar vara förbjudet. Som tur är står det inte "absolut förbjudet". Då är det mer förbjudet ;-). Känner stor sympati för dig i den situation du hamnat i och jag hoppas att det snart reder ut sig.
Svar från Pia-kristina 2011-01-30 01:21
Tack Torbjörn och fattas bara att det stått på skylten att det är förbjudet att andas här.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?