Liten båt för stora behov..

eller  liten båt för små behov. Har tillbringat två underbara dagar med goda vänner . Längesen jag skrattat så mycket. Vi gjorde en bahamas morning, vi ankrade utanför Tjärö och låg intill varandra med båtarna och det gick hur bra som helst förutom att vi hade snurrat några varv och en ankarlina hade trasslat sig lite när vi vaknade på morgon.

Christin och Michael hade en liten jolle som användes för att uppfylla vissa behov som att komma i land.

 

Kapten Michael fick jobba hårt för att hålla tidtabellen.

En svanfamilj kom och hälsade på oss.

Vi åkte åt varsitt håll, Christin (min bästa fotokompis) med kameran i högsta hugg. Hoppas det blir fler turer i skärgården framöver.

 

 

Inlagt 2010-07-13 11:26 | Läst 5398 ggr. | Permalink
Hello kompis!!!!

Vilka härliga bilder och vilka dagar vi hade!!! Dessa dagar gömmer vi i vårt hjärta och tar fram när det blir bistrare tider :)
Sanslöst söta och duniga svanungar....man skulle vilja sträcka ut handen och klappa dem. Hör av er när du har några lediga dagar, så vi kan träffas igen. Kanske vi skulle dra till Utklippan, man kunde träffa på säl där läste jag i tidningen.....ahhhh, det har jag längtat efter länge. De är så härliga!

Hoppas att du inte svettas bort på gallerian idag....huga, vad varmt det är!

Många kramar till dig och Magnus!
Svar från Pia-kristina 2010-07-13 16:55
Jag hör av mig, kan tänka mig att det kanske blir nästa vecka men vi får se, hoppas vädret håller i sig, lite svalare hade inte skadat. Utklippan hade varit så kul att få komma till, jag har varit där en gång med min pappa, men det är många år sedan. Jag läste också om sälarna på utklippan idag. Ha det så gott och det blir nog ett dopp i kväll, vi hade 19 igår kväll. Kramar till dig och Michael!!!



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver