Hur glad kan man bli

och hur visar man sin uppskattning. Fick en bloggutmärkelse  och jag blev så glad. Jag kan kanske inte vidarebefordra samma, jag läser många bloggar på Fotosidan och jag kan helt enkelt inte plocka ut några, jag lider lite av beslutsångest om man säger så. Jag tycker om att läsa bloggarna och det finns ju lite av varje här och jag har, känns det som några som blivit mycket goa vänner här och det uppskattar jag verkligen. Jag vet eller tror mig veta att jag jag kan fråga om råd och tips och det är så skönt.

Jag känner inte som att jag har någon prestationsångesat och att jag borde veta allt, det är en resa och den känns bra, så jag läser och det är många, tack vill vill jag ändå säga.

Har annars haft en en hektisk helg på Sweden rock och jättemånga bilder blev det inte, så många vänner träffar jag under den helgen så jag hinner inte med att fota och så är jag lite rädd för att bli av med kameran, har funderat på att köpa en långzoomare för just sådana här tillfällen, jag har en kompakt men det åker sällan med.

Tre bilder plockar jag i alla fram och den första är på min kompis  Annes barnbarn. Anne är en hängiven rockare och är på festivalen varje år. Hon kom och hälsade på oss i båten.

Nummer två är på en bil, min första bil var en sådan här, Volvo 142 69 års modell.

Stod parkerad och jag pratade med ägarn och bilen hade inhandlats för den här turen till festivalen.

Tatuerad

Så nu var helgen slut och många intryck ska smältas..

 

Inlagt 2010-06-13 23:16 | Läst 3145 ggr. | Permalink
Nejdå, du "behöver" inte göra någonting, förstår dig, hade stora problem själv att välja 7, för det känns ju som att man väljer bort några då.... Och det vill man ju inte...

Vad härligt att åka på festival, och ha båten med sig :-)
Svar från Pia-kristina 2010-06-14 23:41
ja, det är härligt med båt på festivalen och Jörgen jag är en trogen besökare på din blogg, så du vet!
Hälsn Pia-kristina



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver