Penseér

Idag har varit en fantastiskt fin vårdag i Hörvik, ingen is kvar och det har blåst så där lagom från sjön. Körde till den lokala blomsterhandlaren och köpte ett gäng penseér. jag brukar varje sommar säga att jag inte ska köpa några till nästa vår. Men det är svårt att låta bli. Det var mycket folk i blomsteraffären och det verkar som alla fått lust att handla vårens första blommor.  Köpte även några krukor till barbarnet med familj och körde dit och lämnade dessa.

Havet har varit så fint idag och jag tycker om när vågorna kommer smygande. isen har släppt här så det går bra för fiskarna att köra ut med båtarna.

Har gått en runda i skogen med Sally och en runda på stranden. En hare kom skuttande förbi mig och Sally i full karriär. Tänkte genast att Sally lär jag inte se mer men som tur hade jag visselpipan med och hon dök upp till slut med tungan hängande. Helt slutkörd.

 

 

 

Inlagt 2010-03-25 19:51 | Läst 2889 ggr. | Permalink
Här hos oss finns en speciell sorts penséer som kallas vinterpenséer. De blommar hela vintern, och om det snöar på dem så blommar de i alla fall, under snön. Kanske kan de knäckas av riktigt sträng kyla, men så kallt har vi det inte. Funderar på att sätta några till hösten.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?