Utbränd, nej men snarare fastbränd och vidbränd.

Jag är inne i en fas vad gäller mitt arbete, vill hitta på något annat efter 20 år i samma företag. Jag är fastbränd och jag vet inte hur jag ska lösa det hela. Vill komma in på ett annat spår i mitt liv. Känns som jag är inne i en annan fas. Vad göra??

Träffade två av mina vänninor i går och vi diskuterade det här och ställde oss frågan, vad skulle vi göra om vi bara hade ett år kvar att leva. Det tål verkligen att fundera över och vi diskuterade det länge och väl.

Handlar det om att man ska försöka ändra sitt synsätt? Sen är det de där förbaskade pengarna eller inkomsten som håller en kvar.

En annan vännina som faktiskt bränt ut sig och är på bättringsvägen har sagt upp sig från ett fast jobb. Kan man göra så, ska man vara tacksam för att man har ett arbete i dessa kristider? Det är frågor som man funderar över. Kan man vara så självisk att man tänker på sitt välbefinnande. Eller som hon sa, ska man ha ett jobbjobb eller ska man ha ett jobb, jobbjobb är när man uträttar ett arbete för att dra in pengar, ett jobb är när man jobbar med det man vill.

En annan vän blev delvis uppsagd eller rättare sagt hennes heltid blev halvtid och hon sa att nu skulle hon satsa på sig själv, studera lite och starta eget. Låter spännande.

Kanske ska jag be min arbetsgivare köpa ut mig, säga att snälla du gör mig en tjänst och köp ut mig för jag är fastbränd.Jag måste vidare och behöver lite hjälp..visa lite barmhärtighet.

Det är jag i mitten och mitt arbete till vänster och till höger, jag som flyger bort på annat håll

Pia

 

 

Inlagt 2009-10-26 15:21 | Läst 2633 ggr. | Permalink
lyssna på hjärtats röst är mitt förslag
Svar från Pia-kristina 2009-10-26 21:27
Tack Silja, ska göra det och det finns säkert anledning att återkomma till detta ämne.
Bilden visar precis det som som silja säger. Gå dit hjärtat leder dig. Du är redan på väg bort men ta reda på vart du vill, du har säkert drömmar som ligger under ytan och frodaas.
Så frågan är...vad vill göra du av glädje?
Mycket symbolisk och tydlig bild.
Lycka till Pia Kristina.
Svar från Pia-kristina 2009-10-26 21:28
Tack Agneta, dina ord värmer!



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?