Sweden rock

Sista dagen av Sweden rock, vaknade i morse vid cirka halv nio och det var ovanligt tyst, verkar som många sovit lite längre idag. Igår morse drog grannbåten ett gäng från Hasslö som är här med fiskebåt igång frireligiös musik vid halv åtta.

Igår hade jag biljett och var inne och såg marillion, Foreigner och johny Winter. Det var fruktansvärt kallt i går och det kom några skurar. Ikväll spelar Europe bla och det hade jag faktiskt kunna tänka mig att se. Nästa år köper jag en tredagarsbiljett. Anne min kompis kom i går och hade lite vin och snacks med sig, hon är en vän jag haft sen tonåren och vi lyssnade mycket på hårdrock då. Hon är en trogen festivalbesökare och planerar noga vilka band hon ska se. Sari en annan gammal vän sen barndomen var också här. Hon är väldigt intresserad av mat och matlagning och hon provade på en del olika rätter. Det finns hur mycket som helst att välja mellan.

Natten till fredag blev tyvärr min brors kompis rånad och nerslagen, det har förtatt en del av glädjen här. Han är otroligt musikintresserad och hade verkligen sett fram emot festivalen. har själv aldrig känt mig rädd här under åren jag besökt festivalen.kan tänka mig att det känns fruktansvärt kränkande.

Har inte tagit så många bilder eftersom jag inte ville ha kameran med mig, dels för att jag är rädd att bli av med den och för att det regnat en hel del.

När jag kommit in på området fick jag en klump i halsen, kände att jag blev så berörd av hela känslan. Så mycket musik och så mycket folk, det tar tag i en.

Just för tillfället är vädret soligt men ingen direkt värme. Nu ska jag bara njuta av sista dagen.

Ha det gott alla och en fin nationaldag.

 

Inlagt 2009-06-06 12:31 | Läst 4152 ggr. | Permalink
Jag visste inte att Johnny Winter fortfarande levde. Jag såg honom för några år sedan på Katalin i Uppsala och då såg han för eländig ut. Han fick hjälp med att hänga på sig de gitarrer han använde och så satt han på en sådan där pall som frisörer använder. Han spelade dock helt OK fast han kom av sig ett par gånger.
Han satt när han spelade.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?