Sweden rock har dragit igång

I dag har det dragit igång, sveriges största rockfestival. I år blir det publikrekord igen med 34000 sålda biljetter. I går var vi och löste in biljetterna och det var redan fullt med folk. Det är något speciellt med hårdrockarna, de är otroligt snälla, stämningen är fantastisk. Det är lätt att tro att det är farligt ialla fall om man kollar på hur publiken styr ut sig. Det är nitar och svart som gäller. Ett år gick jag omkring med röd tröja och gissa om jag utmärkte mig. Nej, det är svart som gäller. jag har flera gånger undrat var alla dessa människor håller hus resten av året.

I morgon tar vi båten från Hörvik och styr mot lilla Norje. Vi lägger till i kanalen och sen är det fest och musik. Sweden rock startade i Olofström en liten brukshåla 1992 , är uppväxt där. 1993 flyttade den till karlshamn och sen 1998 har den varit i lilla Norje.

För vårt lilla län Blekinge är festivalen viktig, Blekinge har placerat sig på kartan, det är många norröver som knappt vet var Blekinge ligger, vi är en ganska anonym del i landet och den drar in oerhörda pengar. med andra ord är vi stolta över att Sweden rock är den största festivalen i Sverige.

jag tar med mig kamera och dator och hoppas hinna med att dela med mig lite av festivalen.

Vi hörs!!!

 

Inlagt 2009-06-03 11:55 | Läst 2840 ggr. | Permalink
Härligt =) Hoppas ni får skönt väder. Själv har jag examen på fredag så jag kunde inte komma själv. Men alla vänner är där nu och jag antar att en och annan öl slinker ner till den fantastiska musiken!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?