Ett år äldre..

Då har man blivit ett år äldre, tiden springer iväg. man vill så mycket men hur ska man hinna ? Min mamma ringde och sjöng för mig i går och hade alltså tagit fel på dagarna. I morse kom min man hem efter nattjobb och grattade mig, ska erkänna att jag var mer sovande än vaken efter en sen kväll vid datorn. Satt och pulade lite med bilder som jag ska ha på vårsalongen i Sölvesborg. Det är ca 30 konstnärer som ställer ut sina verk av varierande slag. Ska snart köra och hämta en förstoring jag gjort i canvas. Hoppas nu att den blir som jag tänkt mig. Jag är en person som lider lite av uppskjutarbeteende och det innebär att jag gärna väntar in i det sista. Jag vet inte riktigt varför, finns det kanske en djup önskan om spänning i tillvaron. För det blir ofta mer spännande när man väntar in i det sista. Finner jag en tillfredställelse av att det fixar sig, den här lättnaden när jag konstaterat att jag hann i alla fall. Har försökt att göra en analys men vet inte riktigt om jag är på rätt spår. Eller lider jag av någon annan boktavskombination? Eller är jag bara en människa som formats av mina tidigare erfarenheter och blivit den jag är. Kanske har jag tid en dag att göra en grundlig sammanfattning av mig och mitt liv.

 

 

Inlagt 2009-05-20 12:04 | Läst 2774 ggr. | Permalink
GRATTIS då! :)

Vad det gäller ditt beteende.... Vi är nog många som gör så allt som oftast. Medan vissa saker blir gjorda direkt när de landar i mina händer.....
Det kanske (för min del) handlar om hur roligt det är...? ;-)
Men att ordna en canvas inför en utställning borde väl å andra sidan vara väldigt kul!

Tur man har pensionen framför sig då man kan sitta tillbaka och fundera på varför man blev som man blev! ,-)

Ha en härlig födelsedag!

/Jenny
Svar från Pia-kristina 2009-05-20 18:34
Tack jenny!
Jo visst är det kul att fixa till en utställning, tycker kanske jag kunde varit ute i lite bättre tid innan i fall den nu inte skulle vara till belåtenhet. Men jag den blev bra, har hämtat den och hängt upp den.
Trevlig helg önskar jag dig!
Har själv funderat om man kan ha canvas till en utställning. Undrar hur bilden blir om alla ska känna på duken, vilket man kanske vill då canvas har en fin struktur.

Grattis på födelsedagen och hoppas du får en extra fin dag.

/Gunnar
Svar från Pia-kristina 2009-05-20 18:36
Tack Gunnar!
Jag tror inte att det är några problem med canvas om folk tar på den, jag tror inte att det är så många som gör det faktiskt. men jag ska studera lite i morgon.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver